Gladheidbestrijding

Veilig op weg bij sneeuw en gladheid. Daar zorgen wij voor. We zijn een van de grotere partijen op het gebied van gladheidbestrijding in Nederland.

Veilig op weg bij sneeuw en gladheid. Daar zorgen wij voor. We zijn een van de grotere partijen op het gebied van gladheidbestrijding in Nederland.

In de winter kan het door opvriezen, ijzel of sneeuw glad worden op wegen en fietspaden. De Combinatie Gladheidbestrijding Ballast Nedam Strukton is één van de grotere partijen op het gebied van gladheidbestrijding in Nederland. Wij zorgen voor de veiligheid van de weggebruiker. Met onze medewerkers en ketenpartners houden we de Nederlandse wegen sneeuw- en ijsvrij. Dat doen we op een structurele manier met een totaalpakket aan maatregelen. We werken vooral voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Daarbij werken we samen voor het beste resultaat. Wij hebben een groot en flexibel netwerk van lokale en regionale partners en onderaannemers. Zo combineren we een professionele organisatie met een aanpak die past bij de lokale situatie.

Overlast voorkomen

Wij kunnen opkomende gladheid nagenoeg altijd voorspellen door onze samenwerking met de meteorologische dienst, gemeentelijke overheden en Rijkswaterstaat. Zo zijn wij gladheid voor, nog voordat de weggebruiker er last van krijgt.

Veilig op weg bij sneeuw en gladheid

Gladheidbestrijding op eigen terreinen

Ook voor particuliere bedrijven en organisaties bieden we passende oplossingen. Ondernemers zijn op eigen terrein verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers. Een ijs- en sneeuwvrij terrein zorgen voor goede bereikbaarheid, zodat de bedrijfsactiviteiten ongehinderd door kunnen gaan.

Meer informatie

Meer weten over gladheidbestrijding en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wiljan Bolier:

Wiljan Bolier

Senior projectleider Gladheidbestrijding


+31 6 20342561