Werken bij Strukton Wegen & Beton

Bij Strukton Wegen & Beton werken we aan de toekomst van onze infrastructuur. Hiervoor investeren we niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in enthousiaste vakspecialisten en nieuwsgierige professionals. Wat maak jij morgen?

Samen en vakkundig

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Als partner van onze klanten bij infrastructurele projecten zoeken we met elkaar naar de beste aanpak, ongeacht de omvang. Projecten die variëren van het aanleggen van een duurzame doorfietsroute tot het onderhouden van snelwegen voor meerdere jaren en van de bouw van elektriciteitsstations tot de realisatie van watertransportleidingen. Met voor elk project andere complexiteiten en obstakels, zit in elke klus een nieuwe uitdaging. Daarin pakken wij graag de regie en verbinden we ons met klanten die op onze vakkundigheid vertrouwen.

Toekomstbestendige infrastructuur

Bij het realiseren van een toekomstbestendige infrastructuur, komt meer kijken dan het vinden van de beste technische oplossing. Duurzaamheid, politieke invloeden, omgevingseisen en maatschappelijke trends spelen steeds vaker een rol in onze projecten. Strukton Wegen & Beton zet daarom volop in op duurzaam ondernemen en wij maken impact met onze diensten voor duurzame infrastructuur. ​

Bij het creëren van een civiele infrastructuur gaan we verder dan alleen de techniek. We investeren niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in de ontwikkeling van de professionals die bij ons werken. Alleen samen kunnen we krachtig invulling geven aan de behoeften van onze klanten. Werken aan de toekomst van onze infrastructuur is wat ons betreft het mooiste dat er is. Wil jij ook bijdragen aan een veilige, duurzame en bereikbare wereld?

Vacatures

Vacature

Technisch Manager

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Utrecht

Lees meer
Lees meer over Technisch Manager

Vacature

Fitter Water

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Zuid-Holland

Lees meer
Lees meer over Fitter Water

Vacature

Uitvoerder

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Zuid-Holland

Lees meer
Lees meer over Uitvoerder
Ga naar werkenbijstrukton.nl

Wat maak jij morgen?

Wij dragen bij aan een veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Met een focus op duurzame infrastructuur. Ook iets voor jou?

Kijk op werkenbijstrukton.nl

Strukton Jobalert

Schrijf je in voor de Strukton Jobalert en ontvang wekelijks nieuwe vacatures in je mailbox.

Inschrijven

Een kijkje bij het werk van Strukton Wegen & Beton

Project

Herinrichting N270 Deurne – Limburgse Grens

Lees meer
Lees meer over Herinrichting N270 Deurne – Limburgse Grens

Project

TenneT 380 kV-hoogspanningsstation in Tilburg

Lees meer
Lees meer over TenneT 380 kV-hoogspanningsstation in Tilburg

Project

Nieuwe watertransportleidingen voor rioolwaterzuivering Westerkwartier

Lees meer
Lees meer over Nieuwe watertransportleidingen voor rioolwaterzuivering Westerkwartier
Bekijk alle projecten