Sterk in samenwerken

Bij Strukton Wegen & Beton geloven we in de kracht van goede samenwerking. Met een open houding, met respect en vanuit vertrouwen bouwen we samen met onze opdrachtgevers en partners aan de beste oplossingen.

Samen werken we aan de infrastructuur van de toekomst. En als we zeggen samen, dan bedoelen we met al onze medewerkers, met onze opdrachtgevers en met onze bouwpartners en leveranciers. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Als partner van onze klanten bij infrastructurele projecten zoeken we met elkaar naar de beste aanpak, ongeacht de omvang. Projecten die variëren van het aanleggen van een duurzame doorfietsroute tot bijdragen aan de energietransitie van Nederland. Met voor elk project andere complexiteiten en obstakels, zit in elke klus een nieuwe uitdaging. Daarin pakken wij graag de regie en verbinden we ons met klanten die op onze vakkundigheid vertrouwen.

Sterk partnerschap

Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingsrelaties waarin we als partners onze samenwerking steeds verder intensiveren. Ook in bouwteams vullen we goed partnerschap in. Met elkaar aan tafel bepalen we samen de beste aanpak voor een project. We nemen dus niet alleen een uitvoerende rol aan, maar zijn een sterke gesprekspartner en adviseur. We zetten ons vakspecialisme in om iedere uitdaging te vertalen naar een passende oplossing. Daarbij hebben we een vaste pool van partijen, partners en onderaannemers om samen invulling te geven aan de vragen van onze klanten. Ieder met hun specialismen en klaar om in te spelen op actuele wensen en eisen. Zo komen we tot de samenwerking voor de specifieke uitdaging die voor ons ligt. Onze toegevoegde waarde ligt in het plannen, organiseren en structureren van deze uitdagende projecten. Voorspelbaar organiseren, dat is onze manier van werken.

Toekomstbestendige infrastructuur

Bij het realiseren van een toekomstbestendige infrastructuur komt meer kijken dan het vinden van de beste technische oplossing. Duurzaamheid, politieke invloeden, omgevingseisen en maatschappelijke ontwikkelingen spelen steeds vaker een rol in onze projecten. Strukton Wegen & Beton zet daarom volop in op het ontwikkelen van duurzame infrastructuur. Onder andere door emissiebeperking, circulair bouwen en klimaatadaptatie. We bouwen met aandacht voor de natuur én de omgeving, terwijl we bijdragen aan bereikbaarheid en leefbaarheid. Als we zeggen mét elkaar dan bedoelen we met al onze medewerkers. Want zonder onze medewerkers, geen Strukton Wegen & Beton.

Wat maak jij morgen?

Wij dragen bij aan een veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Met een focus op duurzame infrastructuur. Ook iets voor jou?

Kijk op werkenbijstrukton.nl