Over Strukton Wegen & Beton

Strukton Wegen & Beton realiseert duurzame projecten in de civiele infrastructuur. Samenwerking staat centraal in alles wat we doen. In de combinatie van technische expertise, landelijke slagkracht en verbinding met de lokale omgeving ligt onze kracht.

Strukton Wegen & Beton realiseert duurzame projecten in de civiele infrastructuur. We werken voor lokale, regionale en landelijke opdrachtgevers door heel Nederland. Samenwerken staat bij ons centraal.

Voorspelbaar organiseren

Onze toegevoegde waarde ligt in het plannen, organiseren en structureren van uitdagende infrastructuurprojecten. Daarbij maken we verbinding met onze klanten en partners. We nemen niet alleen een uitvoerende rol aan, maar zijn  juist ook een sterke gesprekspartner en adviseur. We zetten ons vakspecialisme in om iedere uitdaging te vertalen naar een passende oplossing. Voorspelbaar organiseren, dat is onze manier van werken.

Samen duurzaam onderweg

Logo Strukton duurzaam onderweg

Wij dragen positief bij aan duurzame veranderingen in onze samenleving. We ontwerpen, bouwen en onderhouden duurzame infrastructuur voor een veilige, toegankelijke en comfortabele wereld, nu en in de toekomst. Daarbij zorgen we goed voor onze mensen. Wij streven naar een klimaatneutrale, circulaire en inclusieve manier van werken en produceren. En willen leidend zijn in onze sector, waarbij we anderen inspireren om samen te werken aan het behalen van onze duurzaamheidsambities.

Samenwerking

Wij zijn de flexibele partner van onze opdrachtgevers, die kennis, kunde en capaciteit inzet voor de beste oplossing op maat. Nederland is een land van reizen en vervoeren. De energietransitie is in volle gang en de vraag naar elektriciteit stijgt snel. Het klimaat verandert. Nu en in de toekomst is voldoende drinkwater nodig. We staan met zijn allen voor grote uitdagingen in duurzaamheid, bereikbaarheid en leefbaarheid. Bij Strukton Wegen & Beton leggen we verbinding met elkaar, met onze klanten en partners. We werken op een open manier samen in nieuwe samenwerkingsvormen en zetten ons vakspecialisme in. Samen bedenken, bouwen, beheren en onderhouden we de beste infrastructurele oplossingen waaraan écht behoefte is. En daarvoor nemen we graag de regie.

Strukton

Strukton Wegen & Beton is onderdeel van Strukton. Bij Strukton dragen we bij aan een veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zetten wij ons al meer dan 100 jaar in. Met een focus op duurzame infrastructuur.

Certificering

Bekijk de certificering van Strukton Wegen & Beton op KIWA.com
.

Meer over onze manier van werken

Pagina

Duurzaam bouwen

Lees meer
Lees meer over Duurzaam bouwen

Pagina

Samenwerkingspartner

Lees meer
Lees meer over Samenwerkingspartner

Pagina

Veiligheid, een kwestie van doen én laten

Lees meer
Lees meer over Veiligheid, een kwestie van doen én laten

Lees meer

Pagina

Lees de verhalen van Strukton Wegen & Beton

Lees meer
Lees meer over Lees de verhalen van Strukton Wegen & Beton

Pagina

Projecten van Strukton Wegen & Beton

Lees meer
Lees meer over Projecten van Strukton Wegen & Beton

Pagina

Leuk je te ontmoeten

Lees meer
Lees meer over Leuk je te ontmoeten