Betonbouw

Een onderdoorgang voor betere bereikbaarheid, sterke fundaties voor hoogspanningsmasten, energiestations voor de grote vraag naar elektriciteit of een ecoduct voor veiligheid en de natuur. Afgestemd op de vraag, de omgeving en de maatschappij. Bouwen in beton. Daar zijn wij sterk in.

Bouwen in beton. Daar zijn wij sterk in.

Wij bouwen in beton met oog voor nu en later. In de ontwerpfase bepalen we de bouwmethode die past bij de vraag en de specifieke omstandigheden. Een strakke planning en minimale omgevingshinder zijn belangrijke eisen in een bouwproject. Prefab beton kan een interessante oplossing zijn. Onderdelen worden kant-en-klaar en in time geleverd, om direct te worden verwerkt. Of we bouwen een complete onderdoorgang náást de snelweg, die daarna met zo min mogelijk hinder voor de omgeving op zijn definitieve plek wordt ingereden. We bouwen met oog voor de omgeving. En voortdurend ontwikkelen we innovatieve producten die bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten.

Quote icon Innovatieve, duurzame en circulaire betonbouw: in elke situatie de beste toepassing. Quote icon

Kunstwerken

Van knooppunten, viaducten en ecopassages tot energienetwerken en complexe leidingbouwtrajecten: civiele projecten vragen om daadkrachtige regie. Strukton Wegen & Beton is de professionele partner die het integraal projectmanagement voor haar rekening neemt. Die de verbinding zoekt met opdrachtgevers en betrokken partners, zodat alle partijen optimaal samenwerken om de ambities van de klant waar te maken. We zetten ons vakspecialisme in om iedere uitdaging te vertalen naar een passende oplossing. Voorspelbaar organiseren, dat is onze manier van werken. Lees nog meer over de aanpak van deze kunstwerken.

 

Mooie projecten in betonbouw

Project

Onderdoorgang A2/N2: betere bereikbaarheid in Eindhoven Noordwest

Lees meer
Lees meer over Onderdoorgang A2/N2: betere bereikbaarheid in Eindhoven Noordwest

Project

TenneT 380 kV-hoogspanningsstation in Tilburg

Lees meer
Lees meer over TenneT 380 kV-hoogspanningsstation in Tilburg

Project

Circulaire viaducten met hoogwaardig hergebruik

Lees meer
Lees meer over Circulaire viaducten met hoogwaardig hergebruik