Bekijk alle artikelen

Bewust Veilig-dag 2024

Veilig werken is elke dag belangrijk en op 27 maart gaven we daar op Bewust Veilig-dag nog eens extra invulling aan. Op projecten door het hele land gingen collega’s, bouwpartners en opdrachtgevers met elkaar in gesprek. We bespraken veiligheidsdilemma’s, bepaalden met elkaar de ‘veilige norm’ en maakten afspraken over proactief omgaan met veiligheid.

In deze gesprekken speelde ‘hein’ een centrale rol. De taal van hein en guus is de taal die we in onze organisatie leren spreken om de goede en veilige keus te maken en de excuses te herkennen die daarbij misschien om de hoek komen kijken.

24Safe. Samen scherp op veiligheid.

Lees meer over veiligheid

Pagina

Veiligheid, een kwestie van doen én laten

Lees meer
Lees meer over Veiligheid, een kwestie van doen én laten