Bekijk alle projecten

Renovatie schoonwaterriolen Chemelot

Op industrieterrein Chemelot werkt het team Industriebouw van Strukton Civiel aan de reparatie en renovatie van verschillende schoonwaterriolen. Dit werk bestaat uit een aantal projecten, namelijk:

  • Reparatie schoonwaterriolen Kerensheide
  • Reparatie schoonwaterriolen Elserheide-West
  • Riool Noord-Noord mengwater
  • Reparatie schoonwaterriolen Beekerveld

Bij de renovatie van putten en rioolstrengen kunnen we een leiding compleet vervangen of rioolkousen aanbrengen

Specialistische werkzaamheden

De werkzaamheden houden in dat we diverse putten en rioolstrengen renoveren. Bij deze renovaties kunnen we een leiding compleet vervangen of rioolkousen aanbrengen. Alle rioolstrengen liggen binnen het terrein van Chemelot op of rondom fabrieksterreinen van o.a. Naftakrakers en dergelijke. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, plaatsen we stopprogramma’s om de betreffende rioleringen buiten bedrijf te stellen. Strukton voert binnen dit project zelf de putrenovaties en rioolvervangingen uit. Alle kousreliningen worden door partners uitgevoerd. Voor het aanbrengen van deze kousen maken we gebruik van vaste partners in GMB en RTT. Verder werken we in het project intensief samen met Peeters Reiniging en Eekels Pompen.

 

Planning

De werkzaamheden aan de reparatie en renovatie van de schoonwaterriolen zijn gestart in maart 2022 en de oplevering is gepland in december 2022 (huidige scope)

Renovatie rioolgemaal Langedijk

Nog meer lezen over onze renovaties? In Noord-Scharwoude werkten wij aan de renovatie van rioolgemaal Langedijk.